Entradas

Mostrando entradas de mayo, 2018

Nike x Off-white 2018

Imagen
Aquest 2018 Nike   tornarà  a fer una  col·laboració  amb  nike , aquest cop seran les Nike  vapormax  per  Off -White que sortiran en dos cops primerament en negre i posteriorment en blanc. Des  del  meu punt de vista és una de les millors col·laboracions de l'any, el preu de  retail  d'aquestes sabates serà de  250$  i si no et  convenç del tot sempre les pots  revendre per un preu proper a uns  400 500$ . Per poder participar en el sorteig ha d'anar a  SVD  i registrar-te.

youtube i resell pages

Imagen
En aquestes  pàgines  trobareu canals de  YouTube  que ens informen quasi  diàriament  de totes les novetats del  món  de la moda i per  altra part  en la part de " resell   pages " trobareu les millors  pàgines  per comprar roba que no has  pogut  aconseguir els  drops   més  importants.

Supreme i Palace drops

Imagen
En aquestes pàgines  us  informaré de l'horari de llançament de cada pàgina i  de què   peces  i  haurà  en cada llançament.

intenció de sneakers drops

Imagen
En  aquest  apartat de la  pàgina  os  posaré   vídeos  i intentaré buscar un calendari sobre els millors llançaments de sabates de les marques més importants i sobretot de les  col·laboracions  de  Nike  i  Adidas  amb  dissenyadors  molt importants com per exemple  Virgil   Abloh  o  Kanye   West .

Introducció i intenció del blogg

Imagen
Que és el  hypebeast ? L'estil  hypebeast  és portar amb roba molt cara i limitada com ara  Supreme ,  LuisVuitton ,  Bape ,  Yeezy  i altres. Totes aquestes peces de roba tenen un valor molt alt  des de  el dia de sortida  però  es  va   rebaloriztan   diàriament  fins ha  doblar  el seu preu o més. Aquestes robes es van donar a conèixer als EUA i es va expandir  pel   món . En aquest blog intentaré ayudarvos  ha  tots ha  poder  aconseguir les millors peces de roba de qualitat.